Fans van Effio aan het woord

#022018

In het kader van het 10 jarig jubileum heeft Effio zijn fans bevraagd over hun ervaring met Effio. De reacties waren overvloedig en overweldigend. Iedereen die de enquête heeft ingevuld; hartelijk bedankt! We delen de zes meest leuke en opmerkelijke resultaten met je.


1. Het aantal sokken dat een Effio fan in zijn sokkenla heeft.
Het meest aantal fans, bijna 30% heeft 6-10 paar Effio sokken is zijn sokkenla. Een dikke 10% heeft meer dan 25 paar in bezit.


2. De top 3 woorden die Effio omschrijven volgens fans.
Een derde vindt Effio Stijlvol. Gevolgd door de termen Hoge Kwaliteit en Eigenwijs.


3. Fans geven Effio regelmatig cadeau.
Meer dan de helft van de Effio fans geven Effio cadeau aan vrienden en familie.


4. De dessins die de voorkeur genieten.
Strepen is de absolute favoriet! 61% van de Effio fans draagt graag strepen. Gevolgd door ruiten, blokken en all over dessins zoals vogel- en bloempatronen.


5. Waar stem jij je Effio sokken op af?
De Effio fan stemt het vaakst zijn sokken af op zijn broek. Daarna is het overhemd een belangrijk kledingstuk om op af te stemmen. En dan de schoenen. Er zijn ook fans die het niet afstemmen, en fans die het afstemmen op het horloge. Bij sommige fans ligt het volledig aan hun emotionele stemming welk paar Effio sokken ze kiezen om te dragen.


6. De nieuwe eindbaas van Effio.
Uiteraard hebben Effio fans gretig gebruikt gemaakt om hun bazige mening te geven als ze de nieuwe eindbaas zouden zijn bij Effio. En gelijk hebben ze! De meeste bazen vinden dat het hartstikke goed gaat bij Effio. Ze vinden dat we oog hebben voor details en dat moeten we zo houden! Goed om te horen. Maar er zijn ook bazen die willen veranderen. Uitbreiding van het assortiment met andere producten. Een vrouwenlijn wordt vaak genoemd. Klassiekers in de collectie laten of regelmatig laten terugkomen. Sommige fans willen dat Effio sponsor wordt van Feijenoord... Anderen willen een abonnementsvorm zien en een trackingsysteem om geen sokken kwijt te raken.