HELLO!
 

Leuk dat je hier bent! Ik zal mezelf even kort voorstellen.

Waarom ik sokken belangrijk vind
Ik ben Mr. Effio. Ik zie er graag goed uit. Ik kleed mij dan ook met zorg. Kleren maken immers de man. Ik doe dat niet om indruk te maken op anderen maar voor mezelf. Drie dingen zijn voor mijn kleding belangrijk: stijl, comfort en kwaliteit. Mijn belangrijkste kledingstuk: sokken. Waarom? Omdat sokken de outfit maken of breken. Bij uitstek sokken vertellen iets over hoe je in het leven staat.

Ontwerp van mijn eerste collectie (2006)
U mag gerust weten: ik heb lang geworsteld met sokken. Heel lang! Ik kon maar geen sokken vinden die stijl combineerden met draagcomfort en duurzame kwaliteit. Ergens in 2006, ik weet het niet precies meer, was ik het zat. Spuugzat! Toen heb ik het heft in eigen hand genomen. Ik ontwierp mijn eerste collectie sokken: vier patronen elk in drie kleurstellingen.

Op naar het beste sokkenhuis ter wereld (2006)
Ik ben naar Italie gereisd. Om precies te zijn: naar Signore Bertoletti. Al meer dan een halve eeuw runt hij het beste sokkenhuis ter wereld. ‘Attentione! We are the best in what we do!’, zo riep Signore Bertoletti in mijn kennismakingsgesprek. Daar was geen woord frans bij!

Ik heb wereldwijd fans (2007-2017)
Tien jaar na mijn bezoek aan Italie, heb ik Mr. Effio honderden sokken ontworpen en samen met Mr. Bertoletti gebreid. Ik hou niet alle sokken voor mezelf. Dat zou al te gek zijn. Gelukkig zijn er duizenden mannen (en vrouwen!) wereldwijd die mijn sokken ook waarderen. Waarderen om ‘hun stijl, eigenzinnigheid en kwaliteit’. Tof toch? En ruim tien procent van mijn fans (zo mag ik jullie toch wel noemen?) heeft meer dan 25 paar Effio’s in de sokkenlade liggen!

Steeds meer plezier in luxe herensokken (2018-heden)
Befaamd en altijd populair zijn mijn uitgesproken gestreepte sokken van onverwoestbaar mercerized cotton. Maar ik bied natuurlijk veel meer zoals bloempatronen en grafische patronen in high quality soft cotton. De laatste tijd heb ik ook veel plezier aan de vertaling van klassieke modepatronen naar luxe herensokken: Pied-de-Poule, Paisley, Pinstripes en Dots. Ook leuk: spelen met de meest verfijnde stoffen als kasjmier en merino wol. Op veler verzoek bied ik nu ook sportsokken aan en op nog veler dan veler verzoek: damessokken.

Ik hou van stijl, comfort en kwaliteit
Ik hoop u van dienst te zijn om u ook te voorzien van luxe herensokken. Sokken die stijl ademen, een ultiem draagcomfort bieden en van de hoogste kwaliteit zijn. En een beetje eigenzinnig! 

Sokken waren voor mij altijd al belangrijk. Maar nu leef ik sokken.

Met stijlvolle en goede groet!

Mr. Effio

PS Heeft u vragen, weet mij te vinden!